دنیای امروز

مجله اینترنتی

دنیای امروز

مجله اینترنتی

آموزش طرز تهیه زرشک پلو با مرغ


مواد لازم
برنج 3 پیماننه
مرغ 2 ران مرغ کامل
قارچ 4 عدد
پیاز 1 عدد
کره 50 گرم
زرشک 6 قاشق غذاخوری
زعفران آب شده 8 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
ماست 2 لیوان
تخم مرغ 3 زرده و یک سفیده


طرز تهیه

برنج رو بذارین خیس بخوره و بعد تو آب جوش نمک و روغن بریزین و آب کش کنین و ماست و تخم مرغا و 4 قاشق زعفرون رو مخلوط و با کمی برنج مخلوط و کف قابلمه که کره ریختین بریزین و بقیه برنج رو اضافه کرده بذارین دم بکشه.

مرغ رو تو قابلمه گذاشته و زیرشو کم کنین بذارین با روغن خودش بپزه و سرخ بشه و قارچارو خورد کنین و به همراه پیازهای حلقه شده رو مرغا بریزین و بذارین سرخ بشن و بهش زعفرون بزنین و زیرشو کم کنین بزارین آب قارچا تموم بشه بعدش مرغتون آمادست.

زرشکارو تو کره تفت بدین و با باقیمونده زعفرون مخلوط کنین و چند قاشق از برنجتون باهاش مخلوط کنین و روی برنجو باهاش تزیین کنین.

نوش جان

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد