دنیای امروز

مجله اینترنتی

دنیای امروز

مجله اینترنتی

آموزش پخت کیک گردویی


مواد لازم
شیر : ۱ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱/۲-۲ قاشق چایخوری
آرد الک شده : ۱/۴-۲ پیمانه
وانیل شکری یا رنده پوست پرتقال : دوقاشق چایخوری
تخم مرغ : ۶ عدد
کره : ۱ پیمانه
شکر : ۲/۳-۱ پیمانه
گردوی خرد شده : ۱/2پیمانه


طرز تهیه کیک گردویی

 فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن نمایید . شکر و کره را با همزن برقی بزنید تا سفید رنگ شوند . زرده و سفیدة تخم مرغ را جدا کرده . زرده های تخم مرغ را با فاصله به کره و شکر اضافه نمائید و مخلوط کنید . وانیل شکری یا اسانس مورد نظر را هم اضافه نمائید با همن بزنید تا کرم رنگ شود . آرد و بیکینگ پودر را الک کرده به همراه شیر به تدریج به مایه فوق الذکر اضافه نمائید. سفیده را با همزن برقی بزنید تا حدی که سفت شده و جای پره های همزن روی آن بماند ووقتی ظرف را بر می گردانید از ظرف نریزد . سفیده را نیز به مایه فوقا الذکر اضافه نموده و به آرامی با لیسک مخلوط کنید , سپس گردو خرد شده را به مایه اضافه کنید و مخلوط نمائید . یک قالب چهار گوش مربع شکل را انتخاب نموده کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید , کاغذ روغنی را با روغن مایع چرب کنید مایه آماده را در قالب بریزید سپس در طبقه وسط فر به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار دهید تا پخته شود . از فر بیرون آورده , کیک را بعد از خنک شدن با رویه مرنگ تزئین کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد