دنیای امروز

مجله اینترنتی

دنیای امروز

مجله اینترنتی

آموزش طرز تهیه کشک بادمجان


روش پخت کشک بادمجان


موارد لازم برای 4 نفر
بادمجان قلمی5 عدد
پیاز داغ عسلی
نعنا داغ و سیر داغ
کشک غلیظ
مایه گوشت چرخ کرده با رب گوجه فرنگی

طرز تهیه
پیاز داغ وگوشت چرخ شده رو مثل مایه ماکارونی اماده کنید.
سیر داغ پیاز داغ .نعنا داغ وکشک رو هم اماده کنید.
 بادمجون ها رو سرخ کنید . وقتی که بادمجون ها سرخ شدن دو تا از اونا رو بردارید و رو همدیگه بزارید. وسط بادمجون ها جایی که دو تا بادمجون رو هم قرار گرفتن، از مایه ماکارونی که درست کردین بریزید.
اگه دوست داشتید گردو خرد شده هم بذارید ومثل بقچه می بندید.
برای اطمینان می تونید از خلال دندن استفاده کنید که وقتی که می پزه باز نشه.
وقتی که بادمجون رو بقچه کردید ، برگردونید توظرفی که می خواهید اونا رو بپزید.
 وقتی همه رو توی قابلمه چیدین ، کمی کشک و آب به اندازه ایی که فقط بادمجون بپزه بریزید و بذارید کاملا آبش تموم بشه. مثل دلمه بذارید یه کم بمونه و خنک بشه تا وقتی می خوایید سرو کنید از هم باز نشه .روی هر کدوم از لقمه ها یه خط سیر داغ و یه خط گوشت ویه خط نعنا بریزین و برای تزیین کنارش هم از موادی که تهیه کردین به ترتیب کنار بادمجونا بریزین وبا چوب کبریت چند تا خط بکشین و سرو کنین .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد