دنیای امروز

مجله اینترنتی

دنیای امروز

مجله اینترنتی

آموزش طرز تهیه ذرت خامه ای


ذرت خامه‌ای را به عنوان پیش غذا یا دسر می‌توانید میل کنید.


مواد لازم برای 6 نفر
نصف یک پیاز بزرگ: ریز خرد شود.
کره: 2 قاشق غذاخوری
بلال درسته: 8 عدد: پوست و کاکل آن جدا شود.
شکر: یک قاشق چای‌خوری
جوز هندی: یک هشتم قاشق چای‌خوری
خامه: نصف پیمانه
نمک و فلفل: به اندازه لازم

روش تهیه

درون قابلمه‌ای بزرگ، یک قاشق غذا‌خوری کره را روی حرارت متوسط ذوب کرده، پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید و به مدت 3- 2 دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

دانه‌های ذرت را جدا کنید. برای این کار، بلال درسته را درون ظرف تو گودی به صورت عمودی قرار داده و با استفاده از چاقویی تیز، دانه‌های آن را جدا کنید سپس با یک قاشق، ته مانده‌های دانه‌ها را از چوب بلال پاک کنید.
ذرت‌ها را به ظرف پیاز و کره اضافه کنید سپس دو سوم پیمانه آب و یک قاشق غذاخوری باقی‌مانده کره را نیزبه ظرف اضافه کنید و بگذارید کم کم بجوشند سپس حرارت را کم کرده و درب آن را گذاشته و بگذارید به مدت 15- 10 دقیقه بجوشند و نرم شوند.
شکر، جوز هندی و خامه را به ذرت اضافه کنید. درب ظرف را برداشته و بگذارید به مدت 6- 5 دقیقه بپزند در این میان هر چند وقت یکبار آن‌ها را هم بزنید.
نمک و فلفل را به اندازه لازم به ظرف اضافه کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد