X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل
فقط و فقط 164 هزار تومان

برترین مطالب دنیای امروز

    » ماشین جالب و عجیب فرهاد مجیدی و محمدرضا گلزار! + تصویر
    » بازیگر زن سریال کلاه پهلوی + عکس های برهنه در فضای مجازی
    » حتما خانمهای ساپورت پوش بخوانند!!
    » لو رفتن فیلم خصوصی ماه عسل جنیفر لوپز با عکس های برهنه!!
    » عکس لو رفته از جنیفر لوپز بدون آرایش
    » سنگ قبر محمود احمدی نژاد + تصویر واقعی
    » لخت مادرزاد در ساحـل دریا در حال برنزه کردن!! + عکس
    » گلشیفته فراهانی در حادثه تیراندازی کشته شد
    » جهاد جنسی و همبستری زنان با مردان سوری + تصاویر
    » حجاب این دو تا جیگر منو کشته!! + عکس
    » ای واااای آلتـــم کنده شــــد!! +18
    » این هانیه توسلیه در لباس حمامه؟؟!! + عکس
    » وقتی حس شیطنت مریلا زاررعی با رضا عطاران گل میکنه + عکس
    » اگه طاقت دیدن عکس ناجور نداری کلیک نکن

طرز تهیه خورش مهارجه


این یک نوع خورش هندی و بسیار مطبوع است.

مواد لازم

برای ۶ تا ۸ نفر:
مرغ=یک عدد(در حدود یک کیلو و دویست و پنجاه گرم)
پودر نارگیل=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی درشت=۴ تا ۵ عدد
آرد نخودچی=۳ قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده=۳ قاشق سوپخوری
نعناع و گشنیز تازه خرد کرده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
سیر تازه=یک بوته
تخم گشنیز کوبیده نرم=۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه=یک قاشق مرباخوری
فلفل درسته دلمه ای=۲ تا ۳ عدد(بهتر است قرمز باشد)
فلفل سیاه کوبیده=یک قاشق مرباخوری
دارچین=۱ قاشق مرباخوری
زیره بو داده کوبیده=یک قاشق مرباخوری
مغز هل کوبیده=یک قاشق مرباخوری
میخک=۴ تا ۵ عدد
نمک=به اندازه کافی
آب مرغ اضافی=یک لیوان(و یا یک قرص سوپ حاضر)


طرز تهیه در ادامه مطلب


 

 

طرز تهیه

مرغ را تمیز کرده می‌شوییم و با پیاز سرخ کرده و دو سه لیوان آب و یک لیوان آب مرغ اضافی یا قرص سوپ در ظرفی می ریزیم میخک ها را اضافه می‌کنیم می‌گذاریم مرغ نیم پز شود بعد میخک را خارج می‌نماییم.
فلفل دلمه ای را خرد می‌کنیم با نارگیل و سایر ادویه جات داخل مرغ می‌ریزیم.
آرد نخودچی را در کمی آب سرد حل کرده داخل خورش ریخته نعناع و گشنیز را در دو سه قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ کرده و داخل خورش می‌ریزیم به اندازه کافی نمک و فلفل اضافه می‌کنیم می‌گذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد در آخر کار مقداری آبجوش روی گوجه فرنگی‌ها ریخته پوست آنها را می‌کنیم و گوجه فرنگی‌ها را رنده کرده داخل خورش می‌ریزیم می‌گذاریم خورش آهسته بجوشد و آب آن کشیده بشود و تقریبا به غلظت خورش فسنجان گردد.بعد مرغ را قطعه قطعه یا درسته در ظرف قرار داده خورش را روی آن می‌ریزیم. ممکن است به این خورش کمی زعفران حل کرده در آب جوش اضافه نمود در این صورت خورش خوش رنگتر می‌گردد.




برچسب‌ها: طرز تهیه، خورش، مهارجه، تهیه، طرز، پخت، طرز پخت، طرز پخت خورش، طرز پخت خورش مهارجه

0 دیدگاه