دنیای امروز

مجله اینترنتی

دنیای امروز

مجله اینترنتی

مکیدن تمبر هندی کشنده کرمهای روده است

این میوه دارای قند، پروتئین، اسید سیتریک، اسید مالیک، ویتامین C، کلسیم، پتاسیم، آهن و مواد فیبری بوده و فاقد ویتامین A، سدیم، چربی و کلسترول است.  

به گزارش سرویس علمی جام، تمبرهندی ماده غذایی است که ایرانیان به ندرت در سبد غذایی خود از آن استفاده می کنند،در صورتی که تمبرهندی برای بسیاری از بیماری ها مفید است.



خواص دارویی‌

- حضرت رسول(ص) فرمودند: مکیدن تمرهندی کشندة کرمهای روده است.

- خوردن تمب هندی باعث پائین آمدن تب می شود.

- تمبر هندی خنک‌کننده بدن است و دمای بدن را پایین می‌آورد و برای رفع تشنگی خصوصا در فصل گرما موثر است.

- برطرف‌کننده صفرا بوده و اخلاط شدید و گرم با خوردن تمبر هندی کاهش می‌یابد.

- تمبر هندی به دلیل آن که فاقد سدیم و سرشار از پتاسیم است فشار خون را پایین آورده، جوش و خروش‌های جلدی و التهاب ناشی از آن را کاهش می‌دهد، ضمن آن که برطرف‌کننده تنگی نفس (ازگرمی)‌ هم هست.

- برای سردردهایی که ناشی از فشار خون است ابتدا آلو را خیس کرده سپس با حرارت ملایم پخته و مقداری تمرهندی مخلوط کرده و میل شود.

- چنانچه مایلید غذایی که می‌خورید زود هضم شود، توصیه می‌کنیم مقدار کمی تمبر هندی همراه یا بعد از غذا میل کنید.

- این میوه دارای ویتامین C و مواد معدنی همچون آهن است و برای افراد سیگاری که ویتامین C بدن آنها بشدت تحلیل می‌رود موثر است، همچنین ویتامین C موجود در این میوه خاصیت آنتی‌اکسیدانی داشته و به جذب آهن، ترمیم زخم‌ها و حفظ و نگهداری عروق خونی کمک بسیاری می‌کند.

- دم کرده تمبر هندی نیز اثر ملین دارد . برای تهیه دم کرده یک قاشق غذا خوری تمبر هندی را با نیم لیتر آب جوش مخلوط کرده و به مدت یک ساعت بگذارید بماند سپس این دم کرده را در طول روز مصرف کنید .

- ضمادی که از تمبر هندی پخته تهیه می‌شود برای تسکین ورم، برطرف کردن سستی عضلات و قسمت‌های دردناک بدن مفید است.

- این میوه به دلیل آن که فاقد چربی و کلسترول می‌باشد برای افراد دارای چربی خون مفید است.

-دل بهم خوردگی و تهوع را برطرف می کند.



چند توصیه‌

۱- تمبر هندی برای ریه و طحال خوب نیست و در اشخاصی که ریه و طحال ضعیف دارند ممکن است تولید اشکال کند . اینگونه اشخاص بهتر است که تمبر هندی را با کتیرا و یا خشخاش بخورند.

2- این میوه برای افراد سردمزاج توصیه نمی‌شود چرا که زیاده‌روی در مصرف آن می‌تواند باعث سستی و ضعف اعصاب شود.

3- ناشتا خوردن تمر هندی مضر است، خام، تازه و نورس آن بسیار نفاخ و دیرهضم است.

4- تمبر هندی فرآوری شده دارای نمک زیاد است که برای افراد دارای فشار خون بالا توصیه نمی‌شود. همچنین در هنگام خرید این گونه محصولات خصوصا نوع وارداتی آن حتما به لیبل فارسی که از طرف وزارت بهداشت، تاریخ‌گذاری و کدگذاری شده است توجه کنید. غیربهداشتی بودن این محصول در مصرف‌کننده می‌تواند منجر به بروز دل‌پیچه، تهوع، تب و در نهایت اسهال خونی شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد